fredag 11 september 2009

Synsk...? :)

Idag på jobbet så skulle jag gå ut med soporna. När jag kom ut så kom jag helt plötsligt att tänka på en kille som jag hängde med ett tag. Hela vägen till sophuset (det är fasen en liten promenad det) så tänkte jag på allt vi var med om och vad som hände mellan oss och så. Och så tänkte jag att det var längesen jag såg honom. Tror ni att jag blev extremt FÖRVÅNAD när jag mötte honom på vägen tillbaka!?! Har inte sett han på så länge! Tyckte det var häftigt.

Sen så skulle vi på ett evenemang med jobbet på kvällen. Vi hade köpt biljetter och min kollega sa att hon packat ner dom i plånboken som vi skulle ha med oss. Så sa jag: "men ska vi inte ta med kvittot på att vi köpt dom också? Om vi inte gör det kommer vi behöva dom och då kommer jag gräma mig över att vi inte tagit med dom". "Jaja, gör det du", tyckte min kollega, även om hon inte förstod varför. Och inte jag heller egentligen. Så när vi ska gå frågar jag: "stoppade du ner biljetterna i väskan?" "Ja", svarar min kollega. Och så kommer vi fram....inga biljetter med oss! MEN! Kvittot på att vi köpt dom är med och det gör att vi får komma in och slippa springa hem och hämta dom och missa början av evenemanget. Min kollega blev lika förvånad som jag. Jag har känsla för saker idag. :) Skumt. Men häftigt!

3 kommentarer:

Caya Cayenne sa...

Coolt!!

Olov L sa...

Jag måste säga att jag tycker att du i fall nr två gör en feltolkning. Att du kommer ihåg det beror ju på att det funkade just den här gången. Alla gånger du är extra försiktig och det inte behövs glömmer du säkert med en gång. Så istället för att tänka "jag kanske är synsk" borde du tänka "jag är så smart och förutseende, så bra att det betalade sig den här gången!".

Då får du in lite positivt tänkande också...

/Skeptiker-Brollan

Emmas Hörna sa...

Kanske har du rätt Olov. Något jag lärt mig är iallafall att alltid göra såna saker, (i detta fall att verkligenlägga ner kvittot), om jag överhuvudtaget kommer på tanken. För det är många gånger jag ignorerat det och sen stått där och grämt mig och sagt: MEEEN jag TÄNKTE ju att vi skulle ha lagt ner kvittot!! :) Men självklart är man smart och förutseende hehe ;)