torsdag 17 november 2011

Syns det att jag är gravid nu?

Jag kom på att man kanske borde ta någon bild på hur man ser ut som gravid. Det brukar ju alla göra. Och det kan vara kul att ha kvar och se sen. Men jag är så trött och hade inget tålamod att få till en bra bild, så det fick bli en med halva huvudet och annat oproffsigt. Magen syns dock. ;) Jag är ju nu i vecka 28.

10 kommentarer:

M sa...

Vad fint, Emma! Tänk att det är två små pluttar där. Kul att du delade med dig av bilden. :)

Emmas Hörna sa...

Tack snälla! :) Ja jag förstår ändå inte riktigt hur de får plats. Men det känns i och för sig sparkar över heela magområdet nu, ända ut kanterna. :)

Lisa sa...

Ja men åh va kul! Verkligen roligt at få ße emma! Jag ska nog lägga upp en på min kula med! Jättefin mage! Syns verkligen att du är gravid. En på mitt jobb säger typ vaje arbetspass hur stor jag är och typ -med de andra barnen har det ju bara varit mage, till skillnad från nu, nu är du mer jämntjock. Ja men jättekul att höra, verkligen!
Kram på dej emma

Emmas Hörna sa...

Tack Lisavännen!
Haha meh! Säger hon så??? Lät ju inte så snällt direkt. Jag är iallafall helt övertygad om att du är lika vacker och strålande som du alltid är, Lisa. Ser fram emot att se din mage med. :) Kramisar

Annica sa...

Fiiiiiin!

Anonym sa...

Åh så mysigt fina Emma! Gläds med dig! Ja, det syns att du är gravid. :-) Med Vilmer gick vi till fotograf o fotade när Peter lutade huvudet mot min gravidmage (var på slutet avgraviditeten.) Nu ångrar jag att vi inte gjorde samma sak med Axel men jag var bata för trött!
Ha det gott gumman!
/Malin

Emmas Hörna sa...

Annica: Tack söta! :)

Malin: Tack fina Malin! :) Åh vad seriöst att ta ett sånt foto och vad roligt att ha kvar sen!

VP sa...

Bra ide att fota, Emma! Du ar hur fin some helst. Kram! <3

Emmas Hörna sa...

Tack så mycket min fina VP! :) Puss och kram <3

Helena sa...

Så mysigt och fint med gravid-magen! :) Och vad spännande för er att få träffa underverken sen som ligger där inne! :)Kram!