söndag 20 november 2011

Små symptom



Inatt har allt gjort ont och jag har haft svårt att andas och alla kroppsdelar har domnat bort om jag legat på samma sätt en längre tid plus att jag varit täppt i näsan och jätteslemmig i halsen, haft magont och halsbränna. När jag gick upp imorse så kräktes jag. Trots att jag legat i sängen huur länge som helst och sovit till och från så är jag nu så sömnig och trött och slutkörd. Och vad har jag gjort idag hittills? Jo, kräkts och ätit frukost. Men nu till det fantastiska: det är ändå värt det bara för att jag är gravid! Tacksamheten för det är alltid större än det jobbiga med krämporna. Men ibland måste man få klaga lite och tycka lite synd om sig själv, så känns det bättre sen. :)

6 kommentarer:

Malin sa...

Ja, det är fantastiskt det där! Fastän man mår ap-dåligt till o från så tar lyckan över. Å när kidsen är framme minns man bara att man nämnt att man haft lite krämpor, alla känslor av det är borta. :-)
Iaf, är du anfådd för du är förkyld? Fick veta av en vikarierande barnmorska när jag väntade Axel att andfåddhet (?)kan även bero på järnbrist, ett tips till dig om du inte redan hört det. :-)
Väntar med spänning att få läsa om fler krämpor. ;-)
/Malin

Emmas Hörna sa...

Kan tänka mig att det blir så, Malin. :)
Nej det har jag inte hört förut. Men jag är så täppt och slemmig i halsen, så jag tror det är mer det som gör att jag får svårt att andas. Men som tur är ska jag till barnmorskan imorgon, så då får hon kolla upp allt. Jag tar iallafall järntabletter och sist var värdet bra. Kram! :)

Anonym sa...

Fullt medlidande från mig, du vet vad jag tycker om att vara gravid...Men belöningen kommer ju sen!Nu sover Linnea 19-7 varje natt så jag är världens piggaste och gladaste mamma som dessutom är ute och spekar med bandet på nätterna! Men gravida får klaga hur mycket de vill för mig, jag förstår. Puss. Syrran

Emmas Hörna sa...

Skönt att höra syrran! Då kan jag beklaga mig för dig ibland. :) Otroligt att Linnea sover så bra på nätterna, tänk att ditt schema funkar. :) Och jag är å avis på ditt band, hur kul som helst ju! Puss och kram

Elisabet sa...

Håller med din storasyrra. Gravida får klaga, för krämporna kan bli ganska många helt klart. Men som sagt: det är det värt!

Emmas Hörna sa...

Tack mamma! :) Det underbara överväger massor, helt klart. :)