onsdag 13 januari 2010

Mår som en prinsessa


Idag tycker jag faktiskt att jag varit duktig, träningsmässigt. Har tagit en timmes stavpromenad OCH tränat kondition en timme på gymmet. Så himla skönt nu när jag är nytränad, nyduschad och nyss ätit en god middag. Ahh...nu får jag slappa i soffan innan det är dags att sova.

6 kommentarer:

lisa sa...

åh va du är flitig emma! två pass på en dag!!jag tränar aldrig, så svårt att komma igång tycker jag. det tar ju ett antal veckor innan man gillar det och självmant kommer iväg. men jag har lite svårt att komma loss hemmifrån på kvällarna, men med mer planering skulle det nog gå. Eg äe det ju skönt att träna och jag skulle behöva det! kram

Emmas Hörna sa...

Tack Lisa! Du ska veta att det inte är varje dag jag är så flitig ;) Och jag håller med dig, det är så himla svårt att komma igång. Kan tänka mig att det kräver SÅ mycket mer planering när man har små barn, än när man som jag, lever singelliv :) Kram på dig!

Lina sa...

DUKTIGA DUKTIGA DU! =)

Emmas Hörna sa...

Tack Lillan!! :)) ALlt för att få beröm av coachen! ;) Puss!

Erica sa...

Jisses du är duktig kvinna! Låter så härligt att komma igång och kunna njuta av att träna. Jag kanske tar en promenad till postlådan idag ;) KRAM!

Emmas Hörna sa...

Tack Erica :) Jag försöker verkligen pränta in i min hjärna hur bra jag mår, så jag inte ska tappa det igen! Synd när det är så kallt, då bir det ju inga långpromenader utan att få kinderna helt förfrusna. Ta en promenad till postlådan du! :) Kram!