måndag 23 november 2009

En härlig helg på landet

Då var jag tillbaka i lilla staden igen, efter en långhelg i kära Hallen. Vi bakade tunnbröd hela fredagen och sen har vi plockat i farmors lägenhet en del. Massa mys har vi hunnit med också. Var så skönt och välbehövligt att vara hemma och umgås och varva ner. Jag blir alltid så avslappnad av att vara i Hallen.

På lördag kväll var föräldrarna bjuden på fest så jag och Lina hade FF hemma i huset, hihi.. Vi hade lite spa-kväll och jag gjorde pedikyr och ansiktsmask bl.a. En annorlunda men mysig lördagkväll. Mindre mysigt var att Lina prompt ville se en film som visade sig vara en skräckis. Då vi upptäckte hur hemsk den var så var det liksom försent att dra sig ur, då ville vi veta hur det gick, annars hade det känts ännu jobbigare! Filmen slutade typ 2.15 och jag skulle sova i källaren och var tvungen att gå in i förrådet och tvättstugan och släcka lamporna, som jag naturligtivis lämnat på... Fasen vad rädd jag var! Men det var bra träning.... ;) I did it!

Innan vi åkte ikväll så spelade vi sällskapsspel, "Så det kan låta". Jag och mamma vann, efter ett mycket jämnt spel mot Lina och Pivar (mycket viktigt att berätta vilka som vann, av någon anledning).

Nu ska jag väl snart sova. Kanske läsa lite först, jag har faktiskt TRE bra böcker som jag börjat på.... En Marian Keyes, en Karin Alvtegen och så en av Nick Hornby. Splittrat... Men gött att ha att läsa.

1 kommentar:

Helena sa...

Låter som en mysig helg! :)

Tack för dina uppmuntrande ord i min blogg!! Blir jag jätteglad för!! *kram*