tisdag 20 december 2011

Suck

Imorse när jag vaknade kändes det överjobbigt. Den senaste veckan har varit kämpig. Först blev världens finaste hund sjuk och han var senare tvungen att avlivas :`( Det är så otroligt sorgligt att det inte går att beskriva. Det gick så snabbt också och var så oväntat. Så det har varit en riktigt tung vecka med en driljon tårar och en enorm saknad. Älskade, älskade Swingen...

Igår fick jag besked om att jag kanske har havandeskapsförgiftning på gång. Var till barnmorskan och hon upptäckte att jag hade högt blodtryck och protein i urinet, vilket är två tydliga tecken på just havandeskapsförgiftning. Så vi fick åka in ganska direkt till förlossningen i Västerås för att bli undersökt igen hos specialistmödravården. Fortfarande högt blodtryck men något mindre protein. Övriga prover såg bra ut, så vi fick åka hem. Men jag ska dit på torsdag igen och ta blodtrycket varje dag innan dess. Jag har ju köpt tågbiljetter till Jämtland och tåget går på torsdag. Som jag längtat och sett fram emot att få träffa alla där. Alla ska ju fira jul i Hallen i år. Läkaren var dock mycket skeptisk till att låta mig åka, även om proverna skulle se bra ut på torsdag också. Så nu är det bara att vänta och se om det blir julfirande i Jämtland eller på sjukhuset typ.

Idag har jag pratat med så många nära och kära så det känns mycket bättre nu. Sen är det bara att vänta och se.

5 kommentarer:

M sa...

Finner inga bra ord. *Skickar en kram*

Malin sa...

Men kära vän!
Så jobbigt! Att förlora en hund är otroligt smärtsamt också mår du så dåligt på köpet. :-(
Hoppas verkligen att det blir bättre med dig och att du INTE får havandeskapsförgiftning. :-(
Förstår att du längtar upp till vänner och familj men tänk på det dyrbara du bär på i magen.
Många kramar från Malin.

Emmas Hörna sa...

Tack för kramen M och jag skickar en tillbaka.

Tack för omtanken Malin. Jo det viktigaste är ju hälsan för både barnen och mig såklart. Vi hoppas bara på det bästa. Kramar

Lisa sa...

Menåh emma! Va tråkigt att höra, både med vovven och att du kanske inte får åka hem! Hoppas allt ser bra ut idag. Massa kramar till dej!

V sa...

Min alskade Emma. Tanker pa dig, Micke, Swingen och bebisarna. Jag hoppas innerligt att ni far en god jul trots allt. Puss o kram!