Jag förknippar dom också med physallis av någon anledning, trots att dom faktiskt inte smakar lika alls. Physalis är mer syrliga (om än söta dom också ju). Sharon är liksom bara megasöta och lite "mosiga" i konsistensen, vare sig dom är hårda eller mjuka. Låter kanske inte så gott, men jag älskar det! :) Testa, det är gott om A- och C-vitaminer i dom. Kram!
Jag älskar också sharonfrukt, men har dem lite som lyxfrukt eftersom de oftast är ganska dyra. Men väl värda sitt pris eftersom de kryllar av vitaminer. Kram mE
Norrlandstjej på trettio nånting, som skriver om allt och inget. I grunden en positiv människa som tycker om att riktigt njuta av livet så ofta det bara är möjligt. Det viktigaste i livet är de sköna människorna som finns där; mina tvillingdöttrar, min sambo, syskon och föräldrar och vänner m.fl! Musiken är också otroligt betydelsefull för att tillvaron ska vara riktigt njutningsfull.
4 kommentarer:
Har jag aldrig smakat tror jag. Får för mig att de påminner om physallis, stämmer det?
Kram!
Jag förknippar dom också med physallis av någon anledning, trots att dom faktiskt inte smakar lika alls. Physalis är mer syrliga (om än söta dom också ju). Sharon är liksom bara megasöta och lite "mosiga" i konsistensen, vare sig dom är hårda eller mjuka. Låter kanske inte så gott, men jag älskar det! :) Testa, det är gott om A- och C-vitaminer i dom. Kram!
Jag älskar också sharonfrukt, men har dem lite som lyxfrukt eftersom de oftast är ganska dyra. Men väl värda sitt pris eftersom de kryllar av vitaminer. Kram mE
Så sant, mamma! Man får äta dom som lyxig godisfrukt... :) Kram
Skicka en kommentar