måndag 5 mars 2012

Så mycket att berätta...

...så lite tid! Vi har det iallafall bra och kämpigt och underbart. Flickorna är fantastiska med helt olika personligheter redan. Här kommer iallafall några bilder på våra goa tjejer.















5 kommentarer:

Lisa sa...

Men emma va fiina tjejer ni har! Underbara ser de ut. Men jag kan tänka mej vilka pass ni har, särskilt på nätterna. Man undrar ju hur det går till med matning och tvillingar. Är de hungriga samtidigt oftast? Är du hemma själv nu på dagarna? Kram

Emmas Hörna sa...

Ja de är mina gullpluttar. :)) Ja nätterna är kämpiga, mest pga att lilla Maria vägrar sova ibland. Det vore nog att mata och byta dubbelt upp, men det hade man pallat. Men när det dröjer såå länge innan M kommit till ro och så är det dags för Johanna att äta och bytas på. Sen när hon är klar är det inte länge tills Maria är hungrig igen. De gånger de båda somnar om efter matning hinner man ju sova någon timme mellan matningarna och då går det jättebra. Micke är hemma den här veckan med, men sen är jag själv på dagarna......spännande. Hmm... :) Kram!

Erica sa...

Jisses vilka fina tjejer ni har Emma!! Så spännande att få följa dessa tvillingflickor (hoppas du fortsätter blogga ;) Kram på dig Emma!

Emmas Hörna sa...

Tack snälla Erica! :) Ja jag ska absolut fortsätta att blogga. Det blir svårare att ta sig tid, men det kommer att bli av med lite längre mellanrum bara. :) Kram!

Elisabet sa...

Underbar och superduktig mamma, underbara och superduktiga tjejer! Tillsammans fixar ni så att de växer och må bra. Kramar i massor<3<3<3